PG

Laat zich niet sturen

Laat zich niet sturen
 
Project- en interimmanagement
Maarten jan Noordzij – Netraam Finance
 

Maarten Jan Noordzij

Ingewikkelde financiële, fiscale en juridische constructies van bedrijven ontrafelen en weer terugbrengen tot inzichtelijke proporties, dat doe ik graag.

Ik ben een ervaren Financieel Manager met fiscale en juridische kennis. Een coördinator en procesbegeleider van bijzondere projecten in complexe omgevingen. Ik heb technisch inzicht, ben een planner en heb oog voor het proces én voor controversiële belangen.

Vanuit mijn taakgebied ben ik betrokken geweest bij overnames, fusies, reorganisaties, kantelen van organisaties, faillissementen en implementaties (o.a. van ERP systemen).

Als selfstarter ben ik initiatiefrijk en vasthoudend. Creatief denken en kritisch kijken staan in dienst van het resultaat. Ik ben autonoom, integer en loyaal. Ik treed op als coach, ben communicatief van ‘hoog tot laag’, liefst met humor, want: het zijn mensen die het doen.